Titelviering Club Brugge

Brugge viert zijn kampioenen op 21 mei!

Klaar voor een fantastisch afscheid van het seizoen? Op maandag 21 mei viert Club op de Markt in Brugge zijn kampioenen en iedereen is welkom!

Net zoals twee jaar geleden, toen Brugge overspoeld werd door een blauw-zwarte massa, komen de spelers naar de Brugse binnenstad voor een kampioenenhulde. Vanaf 14u30 kan je terecht voor muziek en drank op de Markt. Onze vaste DJ van het supportersplein warmt jullie op, waarna de Bruges All Stars voor het betere gitaarwerk zorgen. Vanaf half 4 begint Sven Ornelis aan zijn set.

Terwijl zullen twee open bussen met onze spelers op vertrekken van het Jan Breydelstadion richting de Markt. Ze doen ’t Zand, de Zuidzandstraat en de Steenstraat aan en komen uiteindelijk rond kwart voor 4 aan op de Markt, waarna het feest echt kan losbarsten.

EEN FEEST VOOR IEDEREEN
Aangezien dit kampioenenfeest toegankelijk en aangenaam moet worden voor jong en oud, vragen we ten stelligste en op Burgemeestersbesluit om geen pyrotechnisch materiaal mee te nemen naar Brugge. Rookbommen en Bengaals vuur kunnen ernstige brandwonden veroorzaken en zijn gevaarlijk voor de gezinnen met kinderen die aanwezig zullen zijn. Neem geen risico’s en bezorg élke fan een onvergetelijke namiddag!

TRANSPORT
De Stad Brugge voorziet bijkomende mobiele fietsstallingen onder de bomen op de Burg en op ‘t Zand. Wij vragen de supporters om zoveel mogelijk met de fiets te komen en hun fiets daar te stallen.

Ter gelegenheid van deze festiviteiten zal de toegang tot ‘t Zand vanaf de Unescorotonde voor gemotoriseerd verkeer afgesloten worden vanaf 14.30 uur. De Smedenstraat blijft bereikbaar vanuit de richting van de Hoefijzerlaan. Ook de Markt wordt vanaf circa 12.00 uur voor alle verkeer afgesloten.

Bron: Clubbrugge.be