Club loot Manchester United

Verduidelijking ivm tickets Europese wedstrijden tegen Manchester United.
1. THUIS : Ieder lid van onze supportersclub zal via sms op hoogte gebracht worden ivm bestelling van zijn aboplaats of de mogelijkheid tot ticket als niet abonnee (indien de mogelijkheid bestaat).
2. UIT : Huidige leden (=leden die hun lidgeld reeds betaald hebben voor loting), zullen volgens huidige Europese puntenranking via sms op hoogte gebracht worden van de mogelijkheid tot deelname aan busreis naar Manchester. Diegene met veel punten zullen eerder verwittigd worden dan diegene met weinig punten.
Verwittiging van de leden begint van zodra we exacte aantal tickets kennen en prijs bus. Dus wees niet ongeduldig. We communiceren van zodra we beschikken over volledige info.
TIP: aan niet leden die nu ineens interesse tonen: denk er eens ernstig over na om in toekomst te zorgen dat je lidmaatschap in orde is voor de loting (bij voorkeur in seizoensbegin) en al eens meegaan naar kleine Europese uitwedstrijden helpt je ook al stuk verder wanneer de grote affiches er aan komen want alles draait om verzamelen van punten en deze worden in groter aantal toegekend bij deelname aan kleine Europese uitwedstrijden.
Grtn
Bestuur Clubsupporters Herzele.