Tattoo Wesley

Tattoo Wesley is al jaren lid en sponsor van onze supportersclub. Met hart en ziel zet hij zich nog steeds in voor ons magisch nummer 35. Met minstens evenveel passie zet Wesley de mooiste tattoos. De tattoowereld heeft voor Wesley geen geheimen en geen enkele stijl is hem onbekend. Door de jaren heen heeft Wesley zich gespecialiseerd in Black&Grey, portraits, photorealisme, finework en blackwork.
Hygiëne draagt hij zeer hoog in het vaandel, wat bevestigd en goedgekeurd werd door het ministerie van volksgezondheid. Graag een Club Brugge Tattoo, ook hier is Wesley specialist in.

Tattoo Wesley aan het woord:

"Ik ben zeer gepassioneerd door de tattoo-wereld waar ik al 10 jaar deel van uit maak, 8 jaar werk ik nu zelfstandig, hierin vind ik het ook belangrijk om nog elke dag te verbeteren. Naar Club gaan kijken, thuis of op verplaatsing vind ik fantastisch! De sfeer alleen al, dat vind je alleen bij Club!
Logo’s of lettering van da ploegske uit Brussel zet ik ook niet, velen vinden dit onnozel maar ik niet, ik kan geen uren naar dat logo zitten kijken. Club zit in mijn hart en ik vind dat dan ook verraad."

24/12/2017

Tattoo Wesley - Club Brugge Tattoo
Tattoo Wesley - Tattoo Club Brugge
Tattoo Wesley - Club Brugge - 1891