Reglement Supportersclub 35 – Clubsupporters Herzele

Elk persoon, al dan niet lid, gaat bij het betreden van het lokaal en de bus  akkoord met de inhoud van dit document, en zodoende zich hieraan te houden. Niet-naleving ervan kan leiden tot boete of schorsing, opgelegd door de bestuursleden van de supportersclub.

Intern reglement:

  • LIDMAATSCHAP: Het lidgeld bedraagt 10 euro per voetbalseizoen. Lidgeld kan cash betaald worden aan een bestuurslid of op rekeningnummer BE03 0688 9702 2984 worden gestort. Eveneens dient de identiteitskaart van ieder lid geregistreerd te worden. Indien aan voorafgaande voorwaarden voldaan, kan het lid deelnemen aan busreizen aan het ledentarief. Het lidmaatschap is een vereiste voor deelname aan uitwedstrijden.
  • PRIJZEN: De busprijs bedraagt €9 voor leden. Niet-leden betalen €12. Er zijn abonnementen beschikbaar (tot zolang de voorraad strekt). Voor leden €15, tijdens de Play Offs €20. Voor niet-leden €20, tijdens de Play Offs €25.
  • VERTREKPLAATS: Het vertrek is steeds* voorzien op het kerkplein te Herzele aan ons lokaal “Café Torenhof”. De uitbaters proberen een uur,voorafgaand aan ons vertrekuur, het café te openen zodoende dat iedereen tijdig kan aankomen en niet buiten dient te wachten. Iets nuttigen kan uiteraard.
  • ANDERE OPSTAPPLAATS: Er wordt voor iedere* busreis een opstapplaats voorzien aan "Vishandel Erik", ter hoogte oprit autosnelweg (E40) te Erpe-Mere (richting Brussel)(Oudenaardsesteenweg 395, 9420 Erpe-Mere). Let wel hier is geen officiële wachtplaats of schuilplaats.
  • VERTREKUUR BIJ THUISWEDSTRIJDEN: Het vertrekuur bij thuiswedstrijden is voorzien 2u30 voor aanvang van de wedstrijd. Aan de opstapplaats 'Erpe-Mere' is dit 15 min later (2u15 voor aanvang). Onderweg naar Brugge trachten we steeds een korte stop te maken te Drongen (snelwegparking).
  • VERTREKUUR BIJ UITWEDSTRIJDEN: Het vertrekuur bij uitwedstrijden wordt bepaald in functie van een aantal factoren. We trachten steeds +/- 50 minuten voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse te zijn. Stopplaatsen onderweg worden bepaald door Club Brugge en de politie, wij zijn hiervan afhankelijk.
  • PRONOSTIEK: Bij iedere busreis wordt er een pronostiek georganiseerd, deze is volledig vrijblijvend. Per deelname vragen wij €1 inzet, hiervoor mag één einduitslag gegeven worden. (Bij wedstrijden waar verleningen mogelijk zijn telt de uitslag na de reguliere speeltijd.) De helft van wat opgehaald verdelen wij onder de winnaars die de juiste uitslag hadden voorspeld. De minimum winst is €1.

*: Indien het door omstandigheden niet haalbaar is om hieraan te voldoen, zal dit tijdig gecommuniceerd worden door de bestuursleden.